Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Torleif Styffe, Ransby, får förtjänstmedalj

Porträtt på en man med huvudet på sned.

Grattis Torleif Styffe från Ransby som fått landshövdingens förtjänstmedalj 2018. Foto Maria Ivansson

Författaren och poeten Torleif Styffe är en av tre som får landshövdingens förtjäntmedalj 2018.

Utdelningen skedde under måndagen 3 december 2018 vid en ceremoni hos landshövdingen Kenneth Johanssons residens i Karlstad.

-Det är alltid trevligt med ett erkännande, att det jag gör även betyder något för andra, säger Torleif Styffe, som nu får extra energi att fortsätta skriva.

De övriga som fick medaljer var konstnären Maria ”Vildhjärta” Westerberg från Sunne och tågentreprenören Lars Yngström från Kristinehamn. Förtjänstmedaljer ges till personer som under en längre tid och på ett förtjänstfullt sätt bidragit till utvecklingen av Värmland. 

Nya boken Branäs

Nyligen hade Torleif Styffe en fullsatt konsert i biografen Stjärnan med sitt Torleif Styffe med vänner och programmet Toner och ord av himmel och jord - med inslag av jul, och lördag den 15 december är det boksläpp med hans nya bok "Branäs". Det blir förresten boksläpp på två platser, kl. 11-13 vid Branäs skidanläggning och kl. 15-17 hos Röda korset i Sysslebäck.


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen