Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Till kommunens personal - Tack för era insatser!

En påskpresent har lämnats till kommunens anställda och landade hos dem i veckan före påsk.

Påskpresenten är ett presentkort på 500 kr som kan användas i alla iTorsbys butiker. iTorsby är näringslivsföreningen där de flesta av affärerna i Torsby är anslutna.

En ytterligare gåva som ges till personalen är två matkuponger som kan användas ett urval av restauranger i Torsby. De kan lösas in mot hämtmatlåda och har ett värde av 80 kr styck. På www.itorsby.se kan man se vilka restauranger som har valt att vara med.

Och tillsammans med dessa gåvor kommer ett specialdesignat påskkort, gjort av Camilla Classon.

- Vi vill på detta sätt visa vår tacksamhet till kommunens personal för det arbete de gör i dessa ansträngda tider, under pandemin. Vi vill också samtidigt bidra med stöttning till det lokala näringslivet, säger unisont Peter Jonsson (S), Anna-Lena Carlsson (C) och Ronnie Walfridsson (M) som är ordförande, 1:e respektive 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen.

Gåvan lämnas till alla månadsavlönade i Torsby kommun. Personalen har i coronatid tidigare fått ett påskkort med 300 kr och ett julkort med 500 kr 2020. Totalt sett är det ca 1500 personer som varje gång får gåvan.

- Att vi kan belöna våra anställda med presentkort och samtidigt kunna gynna handeln i Torsby känns som en god gärning, säger Peter Jonsson.

Innehållsansvarig: Annette Lauritzen
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen