Torsby kommun
Torsby kommun

Team Torsby Skidtunnel vinner Stafettvasan

Ukrainas flagga i form av ett hjärta

Vasaloppsveckan är i full gång och högst upp på prispallen för årets Stafettvasa ser vi ett starkt Torsbylag.

Torsby levererar med att ta hem årets upplaga av Stafettvasan. De fem snabba killarna, Oscar Persson, Bill Impola, Filip Danielsson, Edwin Franzén och Bob Impola som alla har gått på Stjerneskola, Torsby idrottsgymnasium åkte hela den 90 km långa sträckan från Sälen till Mora.

Efter noggranna förberedelser och ihärdigt tränande så ställde de sig på startlinjer med ett tydligt mål i sikte, vinst. Under loppet var pulsen hög och adrenalinet flödade.
Oscar var på hugget när starten gick i Sälen och växlade i Mångsbodarna över stafettpinnen till Bill som drog iväg med högsta växel i. I Evertsberg väntade Filip för att ta över och tog sig snabbt sina 14 km till Oxberg där Edwin väntade. Edwin stakade sig ivrigt till Hökberg där Bob spurtade hela vägen in i mål i Mora på tiden 03:52:10 och segermarginalen blev tillslut 7 min.

- "Vi satsade på seger och det höll hela vägen in i Mål. Vi är oerhört stolta och glada över att ett Torsbylag tar hem vinsten och få stå högst upp på prispallen", säger Torsbys kommundirektör Thomas Stjerndorff.

 

Innehållsansvarig: Anna Lindqvist
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen