Torsby kommun
Torsby kommun

Syssleträffen lördag 6 november

Planera in lördagen den 6 november och kom på Syssleträffen. Eventet arrangeras vid Sysslebäck Bad & Fritid och vi hälsar hela familjen, släkten och kompisgänget välkommen till en dag med företag- och föreningsmässa, massor av roligheter, aktiviteter och underhållning. På kvällen blir det supébuffé, festligheter och inte minst prisutdelning av Skillnadpriset och Torsby kommuns idrottspriser.

Torsby kommun arrangerar Syssleträffen i samarbete med näringslivsbolaget Tuab och näringslivsföreningen iTorsby lördagen den 6 november.

Enkelriktad mässa

- Vi är glada att vi nu kan arrangera Syssleträffen igen och kommer såklart att vara noga med att hålla avstånd och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Till exempel kommer företags- och föreningsmässan i GA-hallen att vara enkelriktad och naturligtvis finns handsprit vid alla utställare och på andra ställen, säger Tuabs vd, Anna-Lena Carlsson.

Gratis aktiviteter och roligheter på dagtid

Alla aktiviteter under dagtid är gratis. Utöver företags- & föreningsmässan blir det bland annat fotobås där alla som vill blir fotade med rolig utstyrsel, prova på-crazycart med Finnskoga, välkommen också att bada och relaxa i Sysslebäcksbadet . Det blir försäljning av mat & gofika utomhus.

Supébuffé, fest och prisutdelningar på kvällen

På kvällen blir det supébuffé (förbeställning senast 1 november på www.tickster.com), spännande prisutdelning av årets Skillnadpris och Torsby kommuns tre idrottspriser. På kvällen gästas vi av John Lindbergs Trio och Partypolarna. Kom ihåg att rösta senast den 31 oktober på den finalist du vill ska vinna årets Skillnadpris!

Eventets program uppdateras kontinuerligt

www.visittorsby.se (sök på Syssleträffen) finns hela eventets program som uppdateras allt eftersom. Välkomna!

Innehållsansvarig: Ulrika Andersson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen