Torsby kommun
Torsby kommun

Sprillans ny affärslokal växer fram i centrala Mejerskan

Illustration av Mejerskan i Torsby centrum: Klara Arkitekter.

En sprillans ny affärslokal tar form mitt i centrala Torsby. Det helkommunala bostadsbolaget Torsby Bostäder söker nu intresserade verksamheter som vill verka - och kanske växa - i affärslokalen, som står inflyttningsklar i december i år.

Torsby Bostäder presenterar nu i dagarna den 254 kvadratmeter stora affärslokalen, som just nu byggs och utformas i markplan i trygghetsboendet Mejerskan i Torsby centrum.

Attraktiv affärslokal främjar utvecklingen i centrum

Trygghetsboendet Mejerskan med sina 24 lägenheter och affärslokalen i markplan kommer att stå inflyttningsklart i december. Bostadsbolaget ber intresserade verksamheter, redan nu innan lokalen byggts färdigt, att höra av sig om de har specifika behov eller önskemål om hur affärslokalen utfrormas.

- Med vår nya, relativt stora affärslokal som nu växer fram i centrala Torsby, bidrar vi till att centrum utvecklas och blir mer attraktivt när det gäller både service och trivsel för såväl handeln, övriga företagare och enskilda individer. Nu letar vi efter någon eller några hyresgäster som vill verka och kanske växa i Mejerskans affärslokal. Om det redan nu finns någon eller några intresserade verksamheter vill vi gärna att de hör av sig till oss, så kan vi lyssna in deras behov och önskemål av utformningen av lokalen, eftersom den inte är färdigbyggd och utformad än, säger Håkan Laack, vd, Torsby Bostäder.

Läs mer och se ritningar på affärslokalen på Torsby Bostäders egen webbsida.

Här är Torsby Bostäders annons om affärslokalen i centrala MejerskanPDF

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen