Torsby kommun
Torsby kommun

Skillnadpriset - dags att rösta

Till vänster: Hole Byalag, Sysslebäck (representeras här av ordförande Lasse Jonsson och ledamot Marie Larsen). Mitten: Michael Åkerlund, Torsby. Till höger: Pelle Svedbo, Sysslebäck.

Årets finalister till Skillnadpriset är uttagna och nu är det dags för allmänheten att rösta fram en vinnare. Det är fjärde året vi delar ut det ärofyllda och uppskattade priset till den person, den förening eller det företag som allmänheten både nominerat och röstat fram.

Rösta under perioden 22 september - 16 oktober

Vi ber nu allmännheten att rösta på den finalist de tycker ska vinna årets Skillnadpris.

De tre finalisterna är, utan inbördes ordning:

  • Hole Byalag, Sysslebäck.
    Representeras av ordförande Lasse Jonsson och ledamot Marie Larsson.
  • Michael Åkerlund, Torsby.
  • Pelle Svedbo, Sysslebäck.

- Det är så roligt att Skillnadpriset engagerar människor att reflektera och skriva ner de positiva händelser som sker runt om i kommunen, i smått och stort, det är just det vi vill uppnå med priset. Alla inblandade blir liksom vinnare när vi fokuserar och lyfter fram det goda och positiva vi upplever. Jag tror vi behöver det som motvikt och balans ibland. Årets tre finalister speglar bredden på vad människor runt om i kommunen tycker har gjort skillnad, vilket också är ett kvitto på att många berörs, säger Anna-Lena Carlsson, vd Torsby utveckling AB.

Här kan du läsa finalisternas motiveringar och rösta på den finalist du tycker ska vinna


Innehållsansvarig: Ulrika Andersson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen