Torsby kommun
Torsby kommun

Senast söndag 21/8 behöver vi din nominering

Kom ihåg att nominera till Skillnadpriset senast söndag 21 augusti. Vinnaren koras med en ny, fin och lokalt producerad minnesgåva och ett presentkort på 5000 kronor, på Syssleträffen senare i år, den 5 november.

Vi vill påminna dig som ännu inte skickat in dina nomineringsförslag till det ärofyllda Skillnadpriset

Välkommen att nominera - ett eller flera förslag

Den/de du nominerar kan vara en förening, ett företag, en organisation, en grupp människor eller en individ som gjort positiv skillnad i stort eller smått, för dig/er eller någon annan. Den/de du nominerar ska verka, eller ha verkat, i området Torsby kommun och du kan nominera hur många förslag du vill.

Ny minnesgåva delas ut

Från och med i år kommer vi att dela ut en ny minnesgåva till vinnaren. Det är en lokalt producerad fin minnesgåva som vi är mycket stolta över att dela ut på Syssleträffen i GA-hallen den 5 november. Priset består dessutom av ett presentkort på 5000 kronor giltigt i butikerna som är anslutna till näringslivsföreningen iTorsby.

Läs mer om Skillnadpriset här

Innehållsansvarig: Ulrika Andersson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen