Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Räddningstjänsten söker personal

Sök till räddningstjänsten. Där kan du göra skillnad.

Vill du rädda liv och egendom? Vill du göra en bra insats för medmänniskor, djur och fastigheter? Då kan räddningstjänsten vara ett uppdrag för dig.

Just nu söker räddningstjänsten deltidspersonal till styrkan i Torsby, men det finns alltid behov av personal på alla våra stationer runt om i kommunen. Tveka inte att höra av dig till tf. stf. räddningschef Johan Westh och berätta att du är intresserad, var du än bor i kommunen!

Vi söker både kvinnor och män (brandmän/kvinnor)!

Ordinarie eller i poolen?

Som ordinarie deltidspersonal i beredskapsstyrka har du beredskap var fjärde vecka och ska då vara tillgänglig dygnet runt när larmet går.

Vi söker även personer som kan ha beredskap enbart dagtid eller nattetid, så även om du inte bor i anslutning till brandstationen så tveka inte att söka. Som deltidspersonal i räddningstjänsten i pool eller vikarie kan du ställa upp och ha beredskap när någon av de ordinarie deltidspersonalen inte kan.

Här finner du annonsen

Här kan du läsa mer om uppdraget som deltidspersonal i räddningstjänsten (brandman/kvinna).

Har du frågor, hör av dig!

Ring, sms:a eller e-posta till tf. stf. räddningschef Johan Westh.

Du finner honom på 070-224 64 75 och på johan.westh@torsby.se

Se filmen om jobbet som deltidspersonal

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)