Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Prisregn på Syssleträffen

Pristagare som firades på Syssleträffen.

André Liljemark tog emot priset Idrottspokalen istället för Dennis Rådström, som inte kunde komma, Börje Halvardsson, fick priset Eldsjälspokalen och Isac Reiersen fick Rookiepokalen. Foto. Ann-Sofi Sätherberg

Årets Syssleträff, 3 november 2018, blev en lyckträff med drygt 1200 besökare under dagen och efter kvällens supébuffe med ytterligare 200 gäster delades det ut pokaler till värdiga vinnare.

GA-hallen och området utanför var fyllt av utställande företag, föreningar och inte minst några UF-företag. Besökarna kunde bada i simhallen, köra crazycart (eldriven gocart), släcka bränder med räddningstjänsten och mycket,mycket mer att upptäcka och roa sig med. Till det bjöds det på svängiga och magiska uppträdanden från scenen.

Sandra Dahlberg, känd från bland annat Melodifestivalen och Postkodlotteriet var dagens och kvällens konferencier och lyfte fram artister så väl som pristagare hela dagen lång.

Prisregn

Årets Företagare i Torsby kommun 2018 Tom–William Lindström, T-W Media kunde inte komma på prisutdelningen men kommer att få sitt pris från Företagarna i Värmland vid ett annat tillfälle.

På plats fanns årets vinnare av Rookiepokalen som gick till Isac Reiersen, Östmarks Motor & fritidsförening. Motiveringen löd: Han kör crosscart 250 cc och har haft både framgångar och motgångar, men nu 2018 segrade han i sin klass och blev Svensk Mästare. Han är en glad och trevlig ung kille som är en bra förebild för andra unga i föreningen.

Eldsjälspokalen fick Börje Halvardsson, Likenäs MK för att:
Han är en eldsjäl med stort hjärta och passion för motorsporten. Han har lagt ner många timmar år efter år och han är en helt avgörande kugge för Likenäs MK i det stora maskineriet Rally Sweden.

Idrottspokalens vinnare Dennis Rådström, KAK (Kungliga Automobilklubben), kunde heller inte närvara men André Liljemark tog emot priset i hans ställe. Motiveringen var: En ung idrottskille som går från klarhet till klarhet med en utvecklingskurva som pekar rakt uppåt. 2018 har för honom inneburit en helt fantastisk säsong som slutar med en silvermedalj i Junior VM där han bland annat vunnit två deltävlingar, i Sverige och Portugal. 

Succédag

När hela långa Syssleträffsdagen nåt sitt slut och alla diggat klart till Dyess och Top Cats, nådde besöksantalet närmare hela 1500 gäster.

Julia och Alice sjöng och spelade.

Lokala flickorna Julia Sundholm från Ambjörby och Alice Cicek från Vingäng underhöll från scenen. Foto:Ulrika Andersson

Sandra Dahlberg intervjuar Moonshots

Moonshots från Sysslebäck med gästartist Elin Jondelius Nytting intervjuas av Sandra Dahlberg. Foto, Ulrika Andersson.

Brandkåren

Med Sysslebäcks räddningstjänst fick man bland annat öva på att släcka lågor. Foto, Ann-Sofi Sätherberg

Många människor lyssnar på Sean Banan.

Sean Banan drog storpublik. Foto, Ann-Sofi Sätherberg.

Trolleri på scenen.

Joakims Trollerishow förtrollade barnen. Foto, Ann-Sofi Sätherberg

Top Cats

Top Cats på Syssleträffens scen. Foto, Ann-Sofi Sätherberg.

Dyess från Torsby.

Dyess från Torsby avslutade Syssleträffen. Foto, Ann-Sofi Sätherberg

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)