Torsby kommun
Torsby kommun

Nytt föreningsbidrag för barn och unga

Nu är det dags. Från 12 september 2022 kan föreningar i Torsby kommun söka bidrag till aktiviteter för barn och unga 6-19 år.

Pengarna som föreningarna kan söka är en del av den satsning som Torsby kommuns politiker gör för att stötta barn och ungas aktiviteter, både inom kultur och idrott. 400 000 kr är öronmärkta till föreningsstödet.

Vad vill din förening göra?

Fundera ut vad du och din förening vill göra för att stärka verksamheten och locka nya deltagare i åldern 6-19 år att prova på, och kanske bli medlemmar. Gör sedan en ansökan via vår e-tjänst som finns här på vår webb från 12 september.

I ansökan presenterar ni era idéer och de tänkta effekterna som detta ska ge till föreningen och till deltagarna.

Det kan t.ex. handla om nya aktiviteter, samverkan mellan två eller flera föreningar, ledarutbildning, att arrangera prova på-aktiviteter, delta i öppen hall-aktiviteter m.m. Bara fantasin sätter gränser.

Läs mer om det nya föreningsbidraget och ansök via vår e-tjänst.

Innehållsansvarig: Kicki Velander och Annika Wredenberg
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen