Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Nya medborgarlöften undertecknade

Kommunstyrelsens ordförande Ann-Katrin Järåsen skriver under medborgarlöftena, som lokalpolisområdeschef Urban Bengtsson undertecknat tidigare. Kommunpolis Caroline Eriksson är med.

Så var det dags igen att förnya medborgarlöftena. Det är ett samarbetslöfte mellan kommun och polis och gäller i två år.

Medborgarlöften är en del av Polisens och kommunens gemensamma trygghetsskapande och brottsförebyggande arbete.

Det är tredje gången som medborgarlöften undertecknats, de nya gäller 2019-2021. Det är främst området ungdomar, droger och trafikfrågor som samarbetet handlar om.

- Vi har samma medborgarlöften denna gång som tidigare år, berättar kommunpolis Caroline Eriksson. Det gör att det blir kontinuitet i arbetet. Vi har fått bättre struktur på samarbetet genom de här åren.

- Samarbetet mellan kommun och polis har förbättrats, säger kommunstyrelsens ordförande Ann-Katrin Järåsen. Det är mycket närmare och tydligare kontaktväg mellan kommun och polis, och flera verksamheter är involverade.

Här kan du läsa de medborgarlöften som gäller 2019-2021.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)