Torsby kommun
Torsby kommun

Nu är vi igång! Rally Sweden & folkfest i Torsby

Rally Sweden med tävlingar, folkfest, skogsmys och allt trivsamt och roligt på serviceplatsen! Den 13-16 februari riktas hela världens rallyblickar mot Torsby.

Finfina sträckor, toppenbra publikplatser och serviceplats på flygplatsen

Liksom de senaste åren hälsar vi Rally Sweden välkommen till Torsby, och till Torsby flygplats där de även i år kommer att ha sin serviceplats. Under några dagar i februari tävlar hela världens rallyelit på finfina sträckor med toppenbra publikplatser, runt om i kommunen! Välkommen till vinterns rallyevent du också!

Torsby flygplats är stängd i samband med Rally Sweden

Från kl. 18.00 onsdag den 5 februari till kl. 18.00 fredag den 21 februari är Torsby flygplats stängd för flygtrafik eftersom Rally Sweden har sin serviceplats på flygplatsen.

Själva rallyeventet med de fartfyllda och spännande tävlingarna pågår under perioden 13-16 februari. Att fungera som serviceplats innebär en hel del för- och efterarbete och därför är Torsby flygplats stängd för flygtrafik före, under och efter själva rallyeventet.

Taxi ersätter linjeflyget mellan Torsby och Hagfors

Alla resenärer som bokat/bokar flyg med avgång/ankomst från/till Torsby flygplats under stängningsperioden kommer i stället för att flyga, få åka taxi mellan Torsby flygplats och Hagfors Airport och vice versa. Linjeflyget mellan Hagfors och Arlanda går som vanligt.

Se tillfällig taxitidtabell på webbplatsens startsida.


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)