Torsby kommun
Torsby kommun

Nominera till Skillnadpriset 2022

Nu är det dags att börja nominera till Skillnadpriset 2022. Nomineringsperioden startar torsdag den 5 maj och pågår till och med söndag 21 augusti. Vinnaren koras med en ny, fin och lokalt framarbetad minnesgåva och ett presentkort på 5000 kronor, på Syssleträffen senare i år, den 5 november.

Skillnadpriset går in på sitt fjärde år, och precis som föregående år är det nu när det våras och under sommaren, som vi samlar in förslag till finalister till det ärofyllda priset. Skillnadpriset är framtaget av Torsby Utveckling AB (TUAB), näringslivsföreningen iTorsby och Torsby kommun i syfte att hylla och premiera det goda i att göra positiv skillnad.

Välkommen att nominera - en eller flera

Den/de nominerade kan vara en förening, ett företag, en organisation, en grupp människor eller en individ som gjort positiv skillnad i stort eller smått, för dig/er eller någon annan. Den/de du nominerar ska verka, eller ha verkat, i området Torsby kommun och du kan nominera hur många förslag du vill.

Läs mer om Skillnadpriset här

Gå direkt till nomineringssidan

Innehållsansvarig: Ulrika Andersson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen