Torsby kommun
Torsby kommun

Nationaldagen 2021

Ett dansande par i grönska med flaggstång, akvarell illustration.

En illustration av Björn Östlund.

Det blir en digital nationaldagshälsning från Torsby kommun även i år 2021. Ta del av filmerna med musik, sång och tal där bland annat kulturskolan och säkerhetssamordnare Kicki Lech medverkar.

Hälsningen innehåller:

  • En film med ett axplock av bilder från kommunens verksamheter till toner av Värmlandsvisan som spelas av Ler och Långhalm. Inspelningen har producerats i samverkan med ABF Norra Värmland.
  • Kulturskolans elever bjuder på musik i olika former. Du får även lyssna till årets nationaldagstalare, kommunens säkerhetssamordnare Kicki Lech. Den avslutande filmen producerad av Anders Berg.

Vi önskar er en riktigt fin nationaldag!

Kulturavdelningen

Idas sommarvisa framförs av Ludvig Paulsson, Olle Hansson-Karlstam och Love Bengtsson vid Torsby kulturskola. Se videon nedan.

Nadja Jonasson, Torsby kulturskola, framför låten Jag önskar. Hon har själv skrivit både text och musik. Se videon nedan.

Elever från Kvistbergsskolan sjunger Du gamla du fria. Njut av den vackra sången i videon nedan.

Årets talare på nationaldagen är kommunens säkerhetssamordnare Kicki Lech. Lyssna till hennes tal i videon nedan där även kulturskolan medverkar. Anders Berg, AB Balla Productions, har producerat filmen.

Innehållsansvarig: Maria Ivansson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen