Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Mässinbjudan till företag & föreningar - Syssleträffen

Lördagen den 31 oktober är det dags för Syssleträffen 2020 och vi vill redan nu uppmana företag och föreningar att börja planera och boka plats på företags- & föreningsmässan.

Sälj & marknadsför din produkt/tjänst på mässan

Företag, föreningar och andra organisationer är välkomna att delta på företags- & föreningsmässan som är öppen kl. 11.00-15.00, lördagen den 31 oktober, under Syssleträffen. Passa på att sälja dina produkter och/eller tjänster och visa upp din verksamhet. Med andra ord ett ypperligt tillfälle att marknadsföra företaget eller föreningen, knyta kontakter, träffa gamla och nya kunder och göra affärer.

Kostnad, utställarplats och vad som ingår

Kostnaden för företag att delta är 1 000 kr exkl. moms. Utställarytan är max 4x2 meter och ett utställarbord, två stolar, två fika- och lunchkuponger ingår. Om du är i behov av mer utrymme så försöker vi lösa det på plats när du installerar dig. Ta med eget material så som dukar, pennor, papper, tejp, elkablar, bjudgodis och annat som du behöver under mässan.

Anmälan senast fredag 9 oktober

Anmäl dig/din organisation till mässan senast fredag 9 oktober till Ann-Cathrin Carlson på tel:
070-251 96 51 eller e-post: ann-cathrin.carlson@torsby.se

Ange följande uppgifter vid anmälan

  • Företagets/föreningens namn
  • Kontaktperson
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Fullständig faktureringsadress

Välkommen att höra av dig om du har frågor

Ann-Cathrin Carlson, tel: 070-251 96 51
e-post: ann-cathrin.carlson@torsby.se

Maria Altonen, tel: 070-243 07 32
e-post: maria.altonen@torsby.se

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och det rådande läget angående pandemin vid eventets tidpunkt.

Ladda ner och skriv ut inbjudan till mässan här Pdf, 498.6 kB.

Det här är Syssleträffen

Syssleträffen är ett festligt och återkommande heldagsevent med mässa, aktiviteter och underhållning för företaget, föreningen, familjen, släkten och kompisarna. Syssleträffen arrangeras i och runt GA-hallen vid Sysslebäcks Bad & Fritid. Arrangörer är Tuab och näringslivsföreningen iTorsby i samarbete med Torsby kommun. I år, 2020, blir det den femte upplagan av Syssleträffen.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen