Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Magdalena till Torsby

Magdalena Forsberg kommer till Torsby.

Boka in den 7 december, för då får Torsby besök av skidskytten Magdalena Forsberg. Hon kommer till Frykenskolans aula för en föreläsning med namnet "Mål i sikte". Bakom arrangemanget står SISU - idrottsutbildarna, Värmlands idrottsförbund och Torsby kommun.

"Knepet bakom att nå dina mål, istället för att låta dem stanna vid drömmar, är att använda tankens kraft, tänka positivt och att tro på dig själv". Detta budskap ligger skidskytten Magdalena Forsberg varmt om hjärtat och hon sprider det med glädje. Efter att ha samlat på sig bl.a. sex VM-guld, två OS-brons och 87 pallplaceringar i världscupen, har Magdalena Forsberg nu ställt in siktet på företagande och att inspirera. .

Det krävs ett fokus och tankekraft utöver det vanliga för att uppnå det Magdalena Forsberg gjort, men med en bra inställning, självtillit och järnvilja kan du också nå dit du vill nå. Magdalena Forsberg cirkulerar i en rad olika TV-sammanhang. Hon är expertkommentator och har vunnit "Mästarnas Mästare". Lyssna på Magdalena Forsberg när hon berättar anekdoter från sitt liv i idrottsvärlden och på TV och inspirerar dig till att med tankens kraft se möjligheter, tro på dig själv, le, bli lyckligare och mer energisk.

Som sagt, boka in Frykenskolans aula 7 december kl 18.00 - 20.00.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)