Torsby kommun
Torsby kommun

Lös korsordet, vinn dokumentären om Nordvärmland

I kommuntidningen Torsby Nu nr 4, 2021 hade vi med ett korsord som du kan klura på och lösa. Senast 1 februari 2022 önskar vi att du sänder in det ifyllda korsordet.

Korsordet är specialgjort för oss i Torsby, och har några ord som man kan finna i tidningen. Inte så svårt, men det kan "löna sig" att bläddra igenom tidningen och läsa lite här och var.

Vill du vara med och tävla om boken "Dokumentation Nordvärmland".

Sänd in det ifyllda korsordet senast 1 februari 2022. Du finner adressen du sänder till under korsordet i tidningen. Välkommen med ditt bidrag!

Här finner du korsordet

På sidan www.torsby.se/torsbynu2021 finner du länk till tidningen Torsby Nu nr 4, 2021. I den tidningen, som delades ut till alla hushåll och företag strax innan jul, finner du korsordet som du kan lösa och delta i tävlingen om boken "Dokumentation Nordvärmland".

Boken "Dokumentation Nordvärmland"

Boken är gjord i en kurs på Klarälvdalens folkhögskola i Stöllet. Eleverna har gjort allt från ax till limpa. Spännade och intressant bok.

Här kan du läsa mer om boken och dess tillkomst.

Innehållsansvarig: Annette Lauritzen
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen