Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Lasse Berghagen, Zinat Pirzadeh med flera ...

Den 12-14 juli är det dags för årets Torsbykalas, som i år består av Humorkalaset, Folk- & Rockkalaset och Allsångskalaset.

Torsby och Herrgårdsparken gästas under kvällstid bland annat av Lasse Berghagen, Zinat Pirzadeh, Jörgen Mörbäck, Göran Samuelsson och Pernilla Andersson. I Herrgårdsparken får vi också njuta av flera lokala musiker serveringstältet, som öppnar kl. 18.00 och serverar god mat och dryck torsdag - lördag, 12-15 juli.

Roligheter för alla åldrar i Torsby centrum med omnejd
I Torsby centrum med omnejd blir det dessutom en massa roligheter för alla åldrar på dagtid, bland annat gratis barnaktiviteter, VM i rullskidor, tivoli med pariserhjul och fina erbjudanden i butikerna.

Gratis entré till Fordonsmuseet i Herrgårdsparken under alla tre kalasdagarna.

Mer info och program med tider för alla tre dagarna finns på www.visittorsby.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Torsbykalaset arrangeras av näringslivsföreningen iTorsbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)