Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht besöker Torsby

En man i keps står lutar mot veranda.

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht pratar om landsbygden på Torsby bibliotek och hos Vildmark i Värmland vid deras camping, Klarälvens camping, i Värnäs.

Kom och prata landsbygdsfrågor med landsbygdsminister Sven-Erik Bucht tisdag den 12 juni 2018. Han besöker både Torsby bibliotek och Vildmark i Värmland.

Kl. 9.30-10.30 kommer Sven-Erik Bucht till Torsby bibliotek. Då är alla som vill välkomna att vara med och ställa frågor och fika. Sedan får han se den nya bokbussen och information om hur den ska utvecklas framöver med fler användningsområden. Nu närmast ska den t. ex. användas vid förtidsröstningen enligt en speciell turlista.

Kl. 11.45-12.45 besöker Sven-Erik Bucht turismföretaget Vildmark i Värmland vid deras camping Klarälvens Camping i Värnäs, där timmerflottarna byggs. Vem som helst kan även komma dit och ställa frågor till landsbygdsminister och samtidigt bli bjuden på kolbullelunch.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)