Torsby kommun
Torsby kommun

Konstnärlig invigning av Höstglöd 2022

En kvinna håller vid ett bord och håller i en broschyr, inomhus.

Kulturchefen Annika Wredenberg bjuder in till kulturveckan Höstglöd som invigs lördag 1 okt kl. 11 på Torsby bibliotek. Foto Maria Ivansson.

Kulturveckan Höstglöd invigs med både musik och konst lördag 1 oktober 2022 kl. 11.00 på Torsby bibliotek. Sedan blir det en vecka med en mängd evenemang runt om i hela kommunen.

Ann-Katrin Järåsen talar på invigningen där konsten står i fokus. Bland annat visar Mathias Frykholm Realistiskt måleri och Inez Assk visar Marias vantar. Dessutom uppmärksammas de Torsbyungdomar som fick ta del av Kulturstipendiet för ungdom från Finnskogen Natur & kulturpark. Tre av ungdomarna kom nämligen från Torsby. Kulturskolan underhåller och sedan blir det mingel.

Många evenemang

Kulturveckan är fylld med alla möjliga evenemang. Från pilgrimsvandring, konserter och idrottscafé till författarbesök, modelljärnväg och dansworkshop. Veckan avslutas med en gala för Världens barn där bl.a. Kristin och Kristian Blom, Arne Perschel, Bengt Berg och många fler medverkar.

Hela programmet finns på torsby.se/hostglod.

Se även programmet som Pdf. Pdf, 2.4 MB.

Innehållsansvarig: Maria Ivansson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen