Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Johnny vann Skillnadpriset 2020

Stort grattis och hurra till Johnny Andersson som vann årets Skillnadpris 2020. Stort grattis också till de två andra finalisterna.

Årets vinnare av Skillnadpriset är nu framröstad och uppvaktad på pandemianpassat sätt med blommor, statyett, presentkort och inte minst äran. Stort grattis till Johnny Andersson från Västra Vadje i Fensbol, som tack vare sitt stora engagemang och sina kartor lockat ut många människor att motionera och röra på sig i skog och mark.

Under perioden 9 september - 15 november har allmänheten kunnat rösta på de tre finalisterna. Johnny Andersson vann med 52 % av rösterna och är både överraskad och glad.

Överraskad, glad och ödmjuk

På grund av rådande pandemi har prisutdelningen av årets Skillnadpris sett ut på ett lite annorlunda sätt i förhållande till förra året, då priset, som då var det första i sitt slag, delades ut i samband med middagen på Syssleträffen. Kommunalrådet Peter Jonsson och Tuabs vd Anna-Lena Carlsson har nu istället besökt de tre finalisterna, var och en för sig, för att gratta och uppvakta dem.

- Tack så mycket, vad kul, det var överraskande! Projektet som vi började med i våras var att vi fick ut folk att gå lite promenader med karta, säger Johnny Andersson, han fortsätter,
- Jag har stor respekt för de andra kandidaterna, jag tycker de har gjort bra insatser! Jag är både stolt och ödmjuk. Tack så mycket!

"Alla tre finalister är vinnare"

- Alla tre finalister har med sina insatser och sitt engagemang gjort mycket bra för oss invånare och det har varit väldigt roligt att vi nu har kunnat träffa dem alla, om än på avstånd och var och en för sig, för att hylla och uppvakta dem. Stort grattis till er allihop, säger Peter Jonsson, kommunalråd, Torsby kommun.

- Ja, alla tre finalisterna är vinnare, alla har de gjort skillnad! Det är så roligt att Skillnadpriset har engagerat så många kommuninvånare och vi har fått in ett stort antal röster. Vi behöver ljuspunkter i tillvaron och vad är då bättre än att kunna uppmuntra människor som brinner för att göra vår kommun till en bättre plats. Stort grattis till er alla tre - ni har gjort skillnad! Säger Anna-Lena Carlsson, vd, Tuab.

- Tack alla ni som har engagerat er i röstningen och ni som har lagt er röst på Tjej- och kvinnojouren Nordvärmland. Tack, det gör skillnad! Säger Kristin Bergkvist.

- Jag känner mig glad och hedrad! Att jag blev nominerad till Skillnadpriset tycker jag var jättestort och jag är överraskad och det är fantastiskt roligt! Säger Joe Bengtsson

Läs om finalisterna, deras motiveringar, och mer info kring skillnadpriset.


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen