Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Hurra - vi blev trea i Värmland

Bilden är hämtad från Svensk Näringslivs sammanställning av undersökningen 2018.

Torsby kommun placerade sig på delad tredje plats i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet i Värmland 2018.

Torsby kommun delar tredjeplatsen i länet med Kil, Sunne och Säffle kommuner.

Svenskt Näringsliv gör årligen, sedan drygt 20 år tillbaks, en stor enkätundersökning om hur företagare upplever det lokala företagsklimatet i sin kommun.

Med Torsbys regionala framsteg i undersökningen i år har vi tagit stora kliv framåt de senaste tre åren. 2016 låg Torsby på 157:e plats i riket, 2017 klättrade vi ytterligare till 129:e plats och den 2 oktober offentliggör Svenskt Näringsliv var vi placerar oss i förhållande till övriga 290 kommuner, i årets undersökning.

- Det här är verkligen jätteroligt! Jag vill rikta ett stort tack till näringslivet, som på ett positivt sätt är engagerade och delaktiga i utvecklingen av kommunen som helhet. Jag vill också tacka Tuab och alla medarbetare som bidragit till det här resultatet. Nu arbetar vi forsatt framåt, det finns alltid områden att förbättra, säger Ann-Katrin Järåsen, kommunalråd i Torsby

På sidan 6 i Svenskt Näringslivs sammanställning av undersökningen 2018PDF kan du se Torsbys placering i förhållande till övriga Värmland, och på sidan 22 kan du se sammanställningen av enkätfrågorna för Torsby kommun.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen