Torsby kommun
Torsby kommun

Höstglöd med kultur i alla former 29 sept-7 okt

Snart är det Kulturveckan Höstglöd i Torsby kommun, 29 september-7 oktober 2018. På programmet står Fröken Elvis som ett av många musikevenemang tillsammans med författarbesök, utställningar och barnteater.

Som vanligt händer det mycket under kulturveckan Höstglöd där en mängd föreningar ordnar olika evenemang. Bland annat blir det konsert med Fröken Elvis, Kör Annorlunda, "Q", Cecilia Zilliacus och Lena Willemark samt Björn Sandborgh och YAF m. fl.

Bland författarna kommer Inga-Britta Sundqvist och berättar om sin nya kokbok, Sven-Göran Eriksson och Tord Grip pratar om sina böcker och Bengt Bergs dikter presenteras i kinesisk form.

Dessutom blir det barnteater, operan Aida och en rad utställningar. Du kan se hela programmet på torsby.se/hostglod. Det tryckta programmet kommer inom kort.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)