Torsby kommun
Torsby kommun

Höstglöd 2-10 okt 2021

Blo logga med texten Höstglöd.

Hösten närmar sig och därmed även kulturveckan Höstglöd. Det blir konserter, teater och utställningar med mera. Givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Fortfarande pågår en pandemi men med erfarenhet från förra årets Höstglöd så ska vi lyckas skapa ett program även i år. Det var många evenemang som genomfördes på ett annorlunda sätt, en del skedde utomhus, det hölls avstånd och vi spritade händerna med mera.

Det är engagerade föreningar som gör kulturveckan till vad den är och som bidrar till ett aktivt och tillgängligt kulturliv över hela kommunen.

Inför årets Höstglöd följer vi de aktuella rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Restriktionerna har lättat en aning och vi är många som ser fram emot att få träffas och ta del av kultur igen.

Har du/din förening något som händer den veckan? Hör av dig till maria.ivansson@torsby.se på kulturavdelningen senast den 3 september så kommer det med i programmet.

Här kan du se programmet växa fram: www.torsby.se/hostglod

Innehållsansvarig: Annika Wredenberg
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen