Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Hjälp oss förbättra företagsklimatet i Torsby kommun

Dina åsikter är viktiga för vårt förbättringsarbete - vi ber dig därför besvara Svenskt Näringslivs enkät om det lokala företagsklimatet.

Torsby kommun tillsammans med näringslivbolaget TUAB strävar hela tiden efter att förbättra företagsklimatet i kommunen.

Ann-Katrin Järåsen, kommunalråd och Alf Larsson, vice ordförande i kommunstyrelsen har idag därför skickat ut ett brev till lokala företagare via e-post för att uppmana till att besvara Svenskt Näringslivs enkät om det lokala företagsklimatet.

Att besvara den är ett bra sätt att göra sin röst hörd när det till exempel gäller behov av företagsservice och dialog med lokala politiker och tjänstemän.

Har man inte fått enkäten sänd till sig (slumpmässigt urval) men ändå vill framföra åsikter om företagsklimatet, kontakta då Tuab.

Tack för ditt engagemang för ett bättre företagsklimat!

Läs brevet från kommunledningen i sin helhet härPDF

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen