Torsby kommun
Torsby kommun

Hej föräldrar och andra viktiga vuxna

Välkommen till församlingshemmet i Torsby onsdagen den 24 maj kl. 18.30, då vi i samarbete med Region Värmland, Polisen och Fryksände pastorat bjuder in till en träff med fokus på bra relationer mellan ungdomar och vuxna.

Bra relationer kan fungera som en skyddsfaktor

Bra relationer mellan vuxna och ungdomar är bland det viktigaste som finns för våra ungdomars trygghet. Det är vanligt med konflikter men det är aldrig för sent att skapa bra relationer. Detta vill vi prata om, och bjuder därför in föräldrar och andra viktiga vuxna till en träff, där företrädare för Familjecentralen, Första linjen och kommunens fritidsavdelning deltar. Vi resonerar om:

  • Föräldrarollen och andra viktiga vuxnas roll.
  • Hur bra relationer kan fungera som en skyddsfaktor.
  • Vilket stöd som finns till din hjälp i Torsby kommun.

När: Onsdag 24 maj kl. 18.30
Var: Församlingshemmet i Torsby

Delta på plats eller på Teams

Vi hoppas att föräldrar och andra viktiga vuxna deltar, antingen på plats i församlingshemmet i Torsby eller via Teams. Vårdnadshavare får Teamslänken utskickad via Schoolsoft, övriga viktiga vuxna som vill delta i träffen via Teams, finner länken till här. Vi bjuder på fika.

Välkommen!

Se/ladda hem annons här, annonsen publiceras i TorsbyBladet veckan innan träffen. Pdf, 1.2 MB.


Innehållsansvarig: Christina Lech
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen