Torsby kommun
Torsby kommun

Gnistans ungdomsverksamhet för motorintresserade öppnar 17 april

Kolla här alla motorintresserade ungdomar! Gör en notering i kalendern måndag den 17 april kl. 17-20. Då startar Gnistan upp sin ungdomverksamhet, bjuder på fika och hälsar alla motorintresserade ungdomar välkomna!

Startskottet och den efterlängtade öppningsdagen för ungdomsverksamheten på Gnistan, som ligger i Niwa center på Wåhlstedsvägen 1 i Torsby, blir på måndag den 17 april.

Öppet varje helgfri måndag

Sen, efter öppningsdagen den 17 april är ungdomsverksamheten öppen varje helgfri måndag kl. 17-20 fram till sommarlovet.

Bilmekaniker och fritidskonsulent på plats - kom och meka, tvätta och fixa med ditt fordon

Det kommer finnas en bilmekaniker och en fritidskonsulent på plats varje måndag, och den som vill får tips och hjälp att skruva och fixa enklare grejer på sitt fordon. Här kan du också tvätta ditt fordon till självkostnadspris.

Boka tid för att meka och tvätta ditt fordon

Det kommer att finnas listor utlagda där de som vill kan skriva upp sig och boka tider för att till exempel meka eller tvätta sitt fordon.

Spela spel och umgås

- Men om det är fullt med fordon i hallen en måndag då?
- Ja, så kan det ju vara, men det går fint att komma och vara med här ändå, det kommer finnas lite spel och annat att fördriva tiden med om det är fullt med fordon i hallen. Sen kommer det att finnas fika och mackor att köpa för den som vill. Det är bara att komma, det blir ett bra och trevligt ställe för motorintresserade ungdomar, säger Marie Berg, arbetsmarknadschef, Torsby kommun.

Har du frågor?

Ring eller SMS:a Marie Berg på tfn 0560-160 26 eller 070-278 91 35.

Välkommen!


Innehållsansvarig: Marie Berg
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen