Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Glöggmingel på Tingshuset

Söndagen den 15 december kl. 13-16 bjuder Torsby kommuns kommunalråd in till glöggmingel på Tingshuset i Torsby. Välkommen!

Kommunalrådet Ann-Katrin Järåsen har gjort egen glögg och så bjuds det på julgodis och pepparkakor. Kom och mingla och passa samtidigt på att hälsa på Torsby turistbyrå, Torsby Utveckling AB (Tuab) och näringslivsföreningen iTorsbys i deras nya lokaler.

Turistbyrån ger tips om trevliga besöksmål på hemmaplan och du kan också få material och information om övriga besöksmål i Värmland - allt för en perfekt hemester!

Tingshuset hittar du på Järnvägsgatan 9 i Torsby centrum.

Söndagsöppet i butikerna och luciatåg

Butikerna i centrum är öppna kl. 13-17 – så passa på att ta dig en tur! Vi tipsar också om Torsby Ridklubbs luciatåg. Fina ekipage med häst och ryttare sprider julkänsla. Rutten startar vid kyrkan, går ner via Tingshusgatan, förbi kommunhuset, Järnvägsgatan och sedan Tingshusgatan upp igen. Luciatåget beräknas passera Torsby kommunhus ca kl. 16.

(Med reservation för eventuella ändringar.)

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen