Torsby kommun
Torsby kommun

Glada besökare på badhusen och i skidtunneln 1 juni

Collage på badgästerna Will och Sofie i Torsbybadet och Rolf Borg i skidtunneln.

Will och Sofie besökte Torsbybadet och Rolf Borg tog en skidtur i skidtunneln när de öppnade 1 juni.

Äntligen kunde Torsby Skidtunnel samt Sysslebäcksbadet och Torsbybadet öppna måndagen 1 juni 2020. Det var efterlängtat.

Besökarna var inte så många denna dag men för de som kom var dagen efterlängtad. I skidtunneln var Rolf Borg en av de första som kom och tog några varv i de perfekta spåren. Högsommarvärme ute men som vanligt några minusgrader inomhus. En nyhet är att det från och med nu är tidsbokning som gäller, det är en av de åtgärder man vidtagit med anledning av coronapandemin. Läs mer om tidsbokningen.

- Det är verkligen skönt att vara igång igen, nästan alla jag möter har frågat om vi öppnar idag, säger fritidschef Kicki Velander vid TorsbyBadet.

Bland de första som ville bada var Will och Sophia som sitter och plaskar i den lilla barnpoolen. Här finner du information om vilka åtgärder som gjorts vid Sysslebäcksbadet och TorsbyBadet.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)