Torsby kommun
Torsby kommun

Gå torsbyrundan och nattvandra

På skolavslutningskvällarna den 10 - 11 juni arrangerar kommunen kväll/ nattvandring. Vi vill också att föräldrar hjälper till genom att vistas där ungdomar finns.

Tänk på att vara noga med avstånd, hygienrutiner och uppmana era barn och unga samma sak. Vi har även pratat med föreningar som kommer att hjälpa till för att trygga upp för våra unga.

Vill du veta mer om nattvandringen kontaktar du Torsby kommuns ADNT-samordnare Jörgen Johansson tfn, 070-316 60 77 eller jorgen.johansson@torsby.se.

Kom med ut och nattvandra

Fritidsledarna Elin Pedersen och Mikael Einarsson är några av dem som ska nattvandra i samband med skolavslutning och studenten. De hoppas att även andra vuxna gör detsamma för att skapa en trygg miljö för ungdomarna.

Torsbyrunda med vinstchans

Under skolavslutningshelgen kan du gå en Torsbyrunda. Karta och startkort hämtas på trappan utanför Turistbyrån och kontrollerna sitter centrumnära. Idén med att ha en runda under skolavslutningshelgen är att vi vill att det ska vara vuxna som är ute och rör sig på Torsby. Ta gärna rundan på kvällen med ficklampa - några av kontrollerna har reflexer!

Rundan pågår 10-13 juni och det är tre presentkort i prispotten!

Om du vill kan du skriva ut karta själv, nedan finns fil för att skriva ut:
Karta till Torsbyrundan 10-13 juni Pdf, 728.6 kB.

Vad gör din ungdom på kvällarna?

Coronaviruset håller fortfarande sitt grepp om oss. Vi hjälps åt och gör vad vi kan för att begränsa spridningen. Nu i skolavslutningstider är det extra vikigt att vi pratar med våra ungdomar om vad de tänker göra på skolavslutningskvällen. Risken finns också att alkohol eller andra droger kommer med i bilden.

  • Vi tror det är viktigt att ni pratar med era barn om de här frågorna.
  • Att ni bryr er om vad de planerar och gör och hjälper till att sätta gränser.
  • Att ni är tydliga med era åsikter

Hälsar

Torsbys Lokala Förebyggande Råd

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen