Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Fullspäckat program under Höstglöd 30 sept-8 okt 2017

Årets Höstglöd bjuder på 50-talet evenemang  runt om i Torsby kommun. Vad sägs om stumfilm med livemusik på Stjärnan, konsert med Rigmor Gustafsson och författarkväll med Göran Greider.

Invigning lördag 30 september kl. 10.45

Kulturveckan Höstglöd närmar sig och det är ett imponerande program som föreningar och andra står bakom. Höstglöd invigs i Granevik, Torsby, lördag 30 september då MK Ratten/Torsby styrveteraner får ta emot ett hedersdiplom av Motorhistoriska Riksförbundet för arrangemanget Mopednostalgirally i somras. Därefter är det Idrottscafé med Västanviks AIF i fokus.

Kultur i olika former

Sedan följer en mängd evenemang under veckan: Stumfilmen Körkarlen med livemusik, föredrag om Haltegutten, stadsvandring, Skidor till kaffet med gamla skidprofiler, minimusikalen Fyran, författarprogram med Göran Greider, Olle Holmlöv, Bengt Berg, Berit Juhl och Britt-Marie Ney, utställningar, filmer och musik med Klarakvartetten, Heatlandboyz och inte minst Rigmor Gustafsson Quartet, med mera.

Hitta dina favoriter, här kan du läsa hela programmet.

Här finns programmet som pdf.PDF


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen