Torsby kommun
Torsby kommun

Fri skidåkning på Långberget och Hovfjället

Foto: Per Eriksson och Långberget Sporthotell

Torsby kommun bjuder på gratis skidåkning på Långberget och Hovfjället, 26 och 27 mars.

Alla som bor i Torsby kommun eller har sin arbetsplats i Torsby kommun på ett företag eller i offentlig sektor bjuds in till skiddag på Hovfjället och/eller Långberget! Torsby kommun bjuder på gratis liftkort och spårkort för alla som vill susa ner för backen eller glida fram i längdspåren.

- Vi vill att fler upptäcker våra fina vinteranläggningar i kommunen och att fler ska hitta ut i friska luften och göra något tillsammans, speciellt nu i och med pandemin, säger Peter Jonsson, kommunalråd, Torsby kommun.

Lördagen den 26 mars är det skiddag på Långberget och söndagen den 27 mars är det skiddag på Hovfjället. Torsby kommun finns på plats och delar ut liftkort och/eller spårkort 09.00-16.00.

- För de som inte har egen utrustning vill vi slå ett extra slag för fritidsbanken, eller så kan man också hyra utrustning på anläggningarna, säger Kicki Velander, fritidschef, Torsby kommun.

Välkommen till härliga skiddagar på Långberget och Hovfjället!

Innehållsansvarig: Emelie Röjeskog
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen