Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Företag - ett ypperligt tillfälle att marknadsföra er lokalt

Lördagen den 4 november 2017 arrangerar Torsby kommun tillsammans med föreningar och nya företagsnätverket i norra Klarälvdalen och Tuab ett heldagsevent vid Sysslebäcks bad & fritid. På dagtid blir det bland annat företagsmässa, familjeunderhållning och aktiviteter med gratis entré för besökare. På kvällen blir det mer rockvänlig underhållning och buffésupé. Så - företagare: Boka dig en plats på mässan och marknadsför din verksamhet. Välkommen med din anmälan!

Välkommen att ställa ut ditt företag på Syssleträffens företagsmässa i GA-hallen lördagen den 4 november kl. 11-16

Passa på, ställ ut och visa upp din verksamhet tillsammans med andra företagare i området. Vi erbjuder dig ett ypperligt tillfälle att synas och marknadsföra din verksamhet, knyta kontakter, träffa gamla och nya kunder, göra affärer eller helt enkelt bara informera dig om vilka fler företagare som finns i området och vad de erbjuder.

Kostnad & utställarplats/utrymme

Kostnaden för företag att delta i mässan är 1 000 kr exkl. moms. Detta ingår: Utställaryta, max 4x2 meter, ett utställarbord och två stolar, två fika- och lunchkuponger. Vid behov av mer utställningsutrymme så försöker vi lösa det i mån av plats när ni installerar er. Ta med eget material så som dukar, pennor, papper, tejp, elkablar, bjudgodis och annat som ni behöver under mässan.

Anmälan senast 13 oktober

Anmäl dig till mässan senast fredag 13 oktober till:
Anna-Lena Carlsson, koordinator, Torsby kommun på
e-post anna-lena.carlsson@torsby.se ellet tfn 0560-166 49.

Vi behöver följande uppgifter vid anmälan

Företagets namn, kontaktperson, telefonnr, e-post och fullständig faktureringsadress. Hör gärna av dig om du har frågor

Önskar du ytterligare info om företagsmässan?

Välkommen att kontakta Anna-Lena Carlsson, se kontaktuppgifter ovan.
Mer detaljerad info om din utställaryta, tidpunkt för installation/nedmontering av din utställarplats m.m. får du också vid anmälan.

Under kvällen i GA-hallen hyllar föreningen och branschorganisationen Företagarna Värmland ÅRETS FÖRETAGARE I TORSBY KOMMUN, under festliga former.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Syssleträffens dags- och kvällsprogram

Kl. 11-16: På dagtid under Sysslerträffen kan besökarna, dvs alla intresserade - stor som liten - besöka företagsmässan, se Linnéa Andersson från Idol 2015 och Prinsessan och Prinskorven på scenen, basta, bada i simbassängen, vara med på vattengympapass, knyta ballongdjur, fånga godis i godisregnet (för barnen) och bli ansiktsmålade. Allt detta är gratis för besökarna.

Lunch & fika
Försäljning av lunch och fika under dagen.

Kl. 16-19 Paus

Kl. 19-01: På kvällstid under Syssleträffen kan de som förbokar supébuffe eller endast entré njuta av en helkväll i GA-hallen med underhållning av bland annat Mikael Rickfors, Cotton Eyed Joe och Direkt Dunder. Någon gång under kvällen hyllar föreningen och branschorganisationen Företagarna Värmland ÅRETS FÖRETAGARE I TORSBY KOMMUN, under festliga former.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Supébuffé/endast entré - begränsat antal platser - förköp biljetter

Supébuffe inkl. entré: 350 kr/person (endast förköp) Nedergårdens Vilt & Natur tfn 0564-103 36
Endast entré: 150 kr/person (förköp) Sysslebäcks Bad & Fritid tfn 0560-166 36
I mån av plats säljs entrébiljetter från kl. 21.00 på plats vid GA-hallen.

Inbjudan som pdf: Här kan du ladda ner och skriva ut inbjudan som pdfPDF

Hela Syssleträffens (dagens och kvällens) program som pdf: Här kan du läsa mer om hela heldagseventet, dags/kvällsprogrammet med supébuffé och underhållning.
PDF

Varmt välkommen!

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)