Torsby kommun
Torsby kommun

Föreningar - vill ni vara med på Torsbyveckan?

Vi hoppas att många föreningar vill anmäla sig och ordna roliga aktiviteter under Torsbyveckan. Bild av Prashant Sharma från Pixabay

Torsbyveckan (6-12 juli 2020) är något nytt för i år och vi hoppas att många föreningar vill vara med och ordna trevliga aktiviteter. Det är istället för Torsbykalaset som vi tyvärr pga coronan inte kan ha i år.

Vill din förening vara med?

Så vår fråga till kommunens alla föreningar av alla de slag är: Vill din förening vara med och ordna något roligt för invånare och besökare under veckan 6-12 juli 2020?

På grund av Corona så blir det ju tyvärr inget Torsbykalas i år. Vi arrangerar istället Torsbyveckan. En vecka fylld av trevliga aktiviteter som samlar lagom med deltagare.

Anmäl er snarast

Tyvärr kort varsel. Föreningar och besöksmål som önskar delta är välkomna anmäla sitt intresse senast 24 juni på Elin Pedersen, elin.pedersen@torsby.se.

Så är är det tänkt

Vi vill sprida aktiviteter under hela vecka 28 så vill vi gärna att ni som förening önskar ett första datum och ett andra datum för er aktivitet. Vi kommer att kontakta er när schemat är lagt och informera om vilken dag som tillfaller just er förening.

Näringslivsföreningen iTorsby kommer att annonsera alla aktiviteter som är anmälda av föreningarna.

Aktiviteten ska vara kostnadsfri! Din förening kommer få 2500 kr i ersättning för utförd aktivitet.

Viktigt är att vi liksom ni föreningar anpassar era aktiviteter utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Om ni är osäkra så gå in och läs vad som gäller på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Anmäl er till Elin Pedersen

Sänd din anmälan till elin.pedersen@torsby.se eller ring 073-802 21 03. Det går även bra att skriva ut och lämna in lappen på Torsby Badet (märk lappen med Elin Pedersen).

Berätta det här i din förenings anmälan

Vi behöver veta vilken plats, dag och tid som er aktivitet utförs och vilken ålder som är anpassad till aktiviteten. Det ska vara en ansvarig (minst 18 år) från varje förening. Om man kommer ha kiosk eller liknande kan man gärna lägga till det så det syns i annonsen. Ange detta i er anmälan:

  • Förening och plats för aktivitet
  • Aktivitet
  • Riktar sig till åldrarna
  • Dag och tid, önskemål 1
  • Dag och tid, önskemål 2
  • Ansvarig, namn och mobil
  • Övrig information (handikappanpassat, kiosk, tilltugg med mera)

Har du frågor om Torsbyveckan?

Ring André Liljemark på tfn 073-097 39 37 eller Elin Pedersen på tfn 073-802 21 03

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)