Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Förbered dig - under krisberedskapsveckan

Johan Westh och Johan Brolin informerar om hemberedskap och visar krislådan på fredag 1 juni kl. 12 på biblioteket i Torsby. Det är en av flera olika programpunkter i Torsby under krisberedskapsveckan.

Vad skulle du göra om din vardag vändes upp och ner? Hur väl förberedd är du på att klara dig utan el i några dagar? Måndag 28 maj - söndag 3 juni 2018 är det krisberedskapsvecka runt om i Sverige. Då är det extra mycket fokus på hur man som privatperson kan förbereda sig inför olika samhällskriser.

Programmet i Torsby kommun

Häng på och lär dig mer om hur du kan förbereda dig inför olika samhällskriser.

Här kan du läsa veckans program!

Välkommen!

Missa inte tävlingen!

Under krisberedskapsveckan har vi en tävling - dela med dig av dina bästa "preppertips" dvs tips på sådant som du gör för att förbereda dig för olika samhällskriser.

Läs mer om tävlingen här.

Kolla in preppertipsen

Några kända och okända Torsbybor delar med sig av sina preppertips.

Filmer om krisberedskap

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har tagit fram filmer för att hjälpa dig att stärka din krisberedskap. Armbryterskan Heidi Andersson visar enkla tips för att skaffa en hemberedskap för hushållet inom områdena:

  • Kommunikation
  • Mat
  • Värme
  • Vatten

Här kan du se filmerna med Heidi Andersson.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen