Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Familjecentralen hade öppet hus och utställning

Samordnare Eva-Lena Ueltzhöfer och verksamhetsutvecklare för familjecentralerna i Värmland Kerstin Ekblom hälsade välkommen

Vill du få en förhandstitt på hur de nya lokalerna blir i familjecentralen som håller på att byggas? Vill du komma och få veta mer om vad man egentligen gör på en familjecentral? Det var inbjudan som gått ut till dagens öppet hus och utställning, 9 maj.

Familjecentralen Torsby finns sedan starten för några år sedan i Mejeristen (höghuset) i Torsby tätort. Delar av verksamheten finns där, men inte allt. Men bygget av en familjecentral håller på för fullt och i början av 2019 är det inflyttning.

Familjecentralen Torsby ville ge alla intresserade chans att titta på ritningar på nya familjecentralen, ta en fika, mingla och få veta mer om verksamheten. Onsdagen den 9 maj 2018 var det öppet hus och utställning. Här kan du se några bilder från detta.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen