Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Familjecentralen erbjuder KOMET

Eva-Lena Ueltzhöfer från familjecentralen i Torsby och Susanne Olsson från familjecentralen i Sunne leder KOMET-gruppen.

Bråkar du och ditt barn ofta? Då kanske KOMET är något för dig. Vi startar en ny KOMET-grupp måndagen den 17 september

KOMET riktar sig till dig som förälder med barn 3-11 år, och som upplever att det är mycket bråk och tjat hemma. Vi startar en ny KOMET-grupp måndagen den 17 september

Bråk mellan föräldrar och barn är helt naturligt, men mycket bråk kan leda till en negativ spiral som är svår att ta sig ur. I en KOMET-grupp får du lära dig nya sätt att samspela med ditt barn, för en bättre relation med mindre bråk och konflikter. Du som förälder kan göra stor skillnad.

På träffarna får du

• Träffa andra föräldrar i liknande situation
• Verktyg att minska bråk och tjat i familjen
• Konkreta redskap med stöd i forskning

Vi startar 17 september

KOMET-grupp för dig/er som har barn 3-11 år och bor i Torsby eller Sunne kommun startar den 17 september 2018 på familjecentralen i Sunne, Zandergatan 1.

Vill du veta mer eller anmäla dig?

Anmäl dig senast 7 september, till Eva Lena Ueltzhöfer tfn 070-254 87 56 e-post: eva-lena.ueltzhofer@torsby.se eller Susanne Olsson, tfn 072-204 82 98 e-post: susanne.olsson@sunne.se.

Välkommen till KOMET!

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)