Torsby kommun
Torsby kommun

Enkät om e-arkiv

Skulle du vilja kunna läsa och hämta äldre dokument från kommunarkivet, på webben? Vi undersöker just nu om det skulle kunna gå att införa ett så kallat e-arkiv och om detta i så fall är intressant för dig som invånare.

Du vet väl att du de flesta av kommunens dokument är offentliga och kan läsas av den som önskar? T.ex. kan du få kopia av gamla avgångsbetyg och bygglov hos oss.

Från papper till mobil eller dator

Under sommaren 2022 gör vi en förstudie i Torsby kommun inför att eventuellt införa ett så kallat e-arkiv. Ett e-arkiv är ett digitalt arkiv som kan göra det enklare för dig som medborgare att ta del av äldre handlingar.

Är det intressant för dig?

Nu vill vi gärna veta vilka behov och förväntningar som finns hos dig som invånare av att ta del av äldre handlingar digitalt. Det kan t.ex. handla om att hämta ut sina avgångsbetyg eller gamla bygglovshandlingar direkt från kommunens webbplats.

Svara gärna på vår enkät

Det tar bara ett par minuter.

Dina synpunkter är värdefulla för oss så vi uppskattar om du besvarar enkäten som du når via länken. Vi önskar få svar senast 31 augusti och enkäten är anonym så vi kan inte se vem som svarar.

Till enkät om e-arkiv

Har du andra frågor om arkiv?

Kontakta i så fall vår arkivarie Elsa Lundin, på tfn 0560-160 15 eller elsa.lundin@torsby.se.

Innehållsansvarig: Elsa Lundin
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen