Torsby kommun
Torsby kommun

En annorlunda skolavslutning

Skolavslutningarna 2021 kommer att bli annorlunda, låt det vara så.

Skolavslutningen och studenten närmar sig med stormsteg och vi vill påminna er om vad som gäller kring avslutningsdagarna den 10-11:e juni. Vi måste alla hålla oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19. Det kommer bli en annorlunda skolavslutning även 2021.

Stjerneskolan

På Stjerneskolans hemsida finns information om vad som gäller för studenten 2021. Även om studentdagen inte är som vanligt på grund av coronapandemin vill vi att så många som möjligt ska kunna se studenterna springa ut. Därför livestreamas samtliga klassers utspring på Stjerneskolans facebooksida, titta du också!

Övriga elever på skolan avslutar terminen 10:e juni för att minska risken för trängsel vid utspringet.

Grundskolan

Eleverna kommer ha avslutning i sina respektive klassrum. Vi kommer inte att bjuda in vårdnadshavare eller andra anhöriga till skolavslutningen på samma sätt som tidigare. Vi uppmanar också vårdnadshavare att inte samlas och ta emot eleverna då de avslutat för dagen.

Information om vad som gäller för respektive skola har skickats till vårdnadshavare under maj-juni månad.

Skolavslutningskvällarna

På skolavslutningskvällarna den 10 - 11 juni arrangerar kommunen kväll/ nattvandring. Vi vill också att föräldrar hjälper till genom att vistas där ungdomar finns.

Torsbyrundan skolavslutningsspecial

Under skolavslutningshelgen kommer en ny Torsbyrunda med kontroller att sättas upp, konceptet är det samma som tidigare rundor, karta och startkort hämtas på trappan utanför Turistbyrån. Idén med att ha en runda under skolavslutningshelgen är att vi vill att det ska vara vuxna som är ute och rör sig på Torsby. Ta gärna rundan på kvällen med ficklampa - några av kontrollerna har reflexer! Rundan pågår 10-13 juni.

Vill du veta mer om torsbyrundan? Kontakta Torsby kommuns ADNT-samordnare Jörgen Johansson tfn, 070-316 60 77 eller jorgen.johansson@torsby.se.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen