Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Earth hour med fokus på maten

Earth hour lördagen den 25 mars 2017

Earth Hour infaller den 25 mars 2017 klockan 20.30-21.30 lokal tid över hela jorden. Visst är det fantastiskt att världens länder har enats om att hejda den globala uppvärmningen? Men det räcker inte med ord, nu krävs handling! Och det är här du är viktig. 

WWF Earth Hour är världens största miljömanifestation med hundratals miljoner människor som tar ställning för vår gemensamma livsmiljö och uppmanar makthavarna till krafttag för klimatet.

Här kan du läsa mer om Earth Hour.

 

Klimatsmart tävling i Torsby

I Torsby uppmanar energi- och klimatrådgivaren Tina Näslund alla skolor att testa sin klimatpåverkan. Skolklasser som är med och mäter, kan delta i en tävlning med sitt resultat och vinna pris.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

Kontakta oss

Vill du veta mer om Torsbys energi- och klimatarbete, hör av dig till Tina Näslund, tfn 0560-162 02 eller 073-271 36 74 eller tina.naslund@torsby.se.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)