Torsby kommun
Torsby kommun

Digitalt nationaldagsfirande i Torsby kommun 2021

Illustration med ett dansande par, spelemän svenska flaggor och grönska.

Illustration Björn Östlund.

Även i år uppmärksammar vi nationaldagen den 6 juni digitalt. Med hopp om en ljusare framtid så smids dock redan nu planer för Höstglöd i oktober.

Det digitala firandet av nationaldagen kommer att bli en hälsning från kommunens olika verksamheter och med musik från bland annat kulturskolan. Det kommer att publiceras på webbsidan torsby.se och på facebook.

Kulturavdelningen tror och hoppas kunna öppna för aktiviteter till hösten. Det handlar bland annat om kulturveckan Höstglöd som kommunen skapar i samarbete med olika föreningar.

- Vi längtar efter att få öppna upp biblioteken igen för alla slags möten, som förr i tiden. Men naturligtvis med hänsyn till det nya normala, där vi fortsätter att följa rekommendationena från Folkhälsomyndigheten, säger Annika Wredenberg.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen