Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Det blir en annorlunda skolavslutning. Låt det vara så.

Skolavslutningen närmar sig med stormsteg och vi vill påminna er om vad som gäller kring avslutningsdagen för Stjerneskolans elever den 12 juni.

Precis som vi sagt tidigare måste vi strikt hålla oss till myndigheternas rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19.

Det kommer bli en annorlunda skolavslutning. Men vi ska göra allt för att årets firande ska bli fint och minnesvärt.

Så planeras studentexamen 2020

Planeringen för studentexamen och utspring pågår för fullt och inom de närmaste dagarna kommer ett schema med tidpunkter vara klara utifrån nedanstående grundstruktur.

  • Eleverna kommer att samlas klass eller gruppvis och få sina betyg.
  • Utspring klassvis eller gruppvis och vid olika tidpunkter.
  • Varje student får ha med max två anhöriga utanför respektive utgång vid angiven plats.
  • För att undvika stora folksamlingar ombeds man att lämna skolområdet innan nästa utspring.

Bal ordnas inte av Stjerneskolan

Alla bör enligt allmänna råd avstå från större sociala sammanhang, däribland studentfester. Större gemensamma ceremonier, samlingar eller parader bör också undvikas. Så skriver Folkhälsomyndigheten på sin webbplats.

Självklart följer vi på Stjerneskolan detta. Vi ordnar därför varken studentbal eller studentlunch. Eventuella andra rykten är felaktiga.

- Vi hoppas alla tar sitt ansvar nu och hjälps åt i detta allvarliga läge genom att respektera myndigheternas riktlinjer, hälsningar skolledningen.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen