Torsby kommun
Torsby kommun

Demokrativeckan i Torsby 20–27 september

Demokratiambassadör Emma Frans, landshövding Georg Andrén, forskaren Andreas Öjehag och journalisten Ulla Sätereie. Där är några namn som kommer till Torsby under Demokrativeckan.

Sveriges demokrati fyller 100 år 2021 och i Värmland har länets kommuner, Region Värmland och Länsstyrelsen gått samman och firar med en gemensam demokrativecka 20-27 september.

Dessutom finns det ett eget program för Torsby kommun. Landshövdingen och lokala politiker samtalar om demokrati både i Sysslebäck och Torsby. Journalisten Ulla Sätereie besöker också båda orterna med sin föreläsning.

Veckan avslutas på måndag den 27 september kl. 17.00 med Emma Frans, demokratiambassadör för Demokratisatsningen. Hon kommer till Frykenskolans aula, Torsby där hon talar före kommunfullmäktige för både politiker och allmänhet.

Emma Frans är även doktor i medicinsk epidemiologi vid Karolinska institutet och har ofta varit synlig i media under pandemin.

Det gemensamma programmet för Värmland läser du här: www.demokrativarmland.se.

Det som händer i Torsby kommun läser du här: Demokrativeckan i Torsby 2021.

Innehållsansvarig: Annika Wredenberg
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen