Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Cirkusskola med Duo Danzeros i Sysslebäck och Torsby

Passa på och lär dig cirkuskonster med Duo Danzeros i sommar.

Under sommaren 2017 är det cirkusskola med Duo Danzeros både i Sysslebäck och Torsby. Under fyra dagar får barn från 8 år prova på akrobatik, clowneri och lindans med mera. Det är gratis, anmälan senast 16 juni.

Frykenhallen och Ga-hallen

I Torsby blir det cirkusskola i Frykenskolans idrotthall, Frykenhallen, veckan före midsommar, 19-22 juni. Under fyra dagar, tre timmar om dagen, får barnen prova på olika cirkuskonster. I GA-hallen, Sysslebäck blir det cirkusskola 8-11 augusti.

Cirksskola Frykenhallen

Mån-tors 19-22 juni kl. 9.30-12.30 varje dag.

Cirkusskola Ga-hallen

Tis-tors 8-10 augusti, kl. 10-13, fre 11 augusti kl. 15-18.

Duo Danzeros

Duo Danzeros har turnerat i över 20 år och lärt barn runt om i Sverige att jonglera och göra enklare akrobatikkonster. Duo Danzeros är populära och uppskattas av både barn och vuxna. Som avslutning på cirkusskolan blir det en föreställning där barnen visar upp vad de lärt sig.

Gratis

Cirkusskolan är bara en del i kommunens sommarlovsaktiviteter för barn som genomförs med hjälp av statliga pengar. Det är gratis att vara med på cirkusskolan.

Anmälan senast 16 juni

Vill du vara med på cirkusskolan och är 8 år eller mer anmäl dig senast fredag 16 juni till Torsby bibliotek 0560-161 08 eller Sysslebäcks bibliotek 0560-166 44. Passa på, det finns bara 25 platser. Välkommen med anmälan!

Här kan du läsa mer om Duo Danzeros.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)