Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Bästa pingislirarna ska koras

Allmänheten hälsas varmt välkommen att komma och heja fram deltagarna. Finalen spelas klockan 13.00 den 26 februari i Stjernehallen.

I februari kommer en prestigefylld bordtennisturnering att avgöras i Stjernehallen. Kampen står mellan fyra asylboenden i Torsby kommun.

Turneringen inleds på varje enskilt asylboende, Svenneby vandrarhem, Millmark center/Östmark, Stöllet och Överbyn.

– Alla som bor på asylboendena och vill spela får delta. Vi har gett ut information på fyra olika språk, berättar Ahmed Ali som är integrationsstödjare på Torsby kommuns arbetsmarknadsavdelning.

Efter grundspelet kommer två spelare från varje boende gå vidare till finaler i Stjernehallen den 26 februari 2017. Vinnaren får en pokal och till tvåan och trean finns medaljer.

– Vi tror det blir stort intresse. Det finns pingisbord på alla asylboendena och det är viktigt att det finns aktiviteter för de som bor där. De blir inspirerade när något sånt här händer, säger Ahmed Ali.

Allmänheten hälsas varmt välkommen att komma och heja fram deltagarna. Finalen spelas klockan 13.00.

Text: Linda Bengtsson

Bild: Kidane Fisshaye

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen