Torsby kommun
Torsby kommun

Bilder från Skillnadpriset 2019

Vinnare av 2019 års Skillnadpris var Tina Bengtsson, grundare av Facebookgruppen Julhjälpen i Torsby. Här tar hon emot pris och hyllningar tillsammans med de tre vinnarna av idrottspriserna under kvällens festligheter på Syssleträffen den 2 november i GA-hallen.

Pristagarna tillsammans med kommunalråden. Från vänster: Kommunalråd Anna-Lena Carlsson (C), årets vinnare av Rookie-pokalen Elin Sundén, årets vinnare av Eldsjälspokalen Lasse Andersson, årets vinnare av Idrottspokalen Linus Östlund, kommunalråd Ann-Katrin Järåsen (S) och historiens första pristagare av Skillnadpriset, Tina Bengtsson, grundare av facebookgruppen Julhjälpen i Torsby. Foto: Ulrika Andersson.

2019 års finalister till Skillnadpriset, med tillhörande motivering

 • Inge Olsson, SO-lärare på Frykenskolan i Torsby.
  Motivering: Inge Olsson har under många år, genom sitt engagemang, sin drivkraft och sin livserfarenhet, på ett målande och exemplifierande sätt, inspirerat elever att hitta glädjen i skolarbetet och på så vis nå sina mål i skolan.
 • Medarbetarna vid Ransbysågen i Sysslebäck.
  Motivering: Medarbetarna vid Ransbysågen har med en stor portion flexibilitet, lösningsförmåga och därtill ett skickligt yrkeskunnande, möjliggjort en fortsatt drift av sågen under uppbyggnaden efter branden i december -18.
 • Tina Bengtsson, grundare av Facebookgruppen Julhjälpen i Torsby.
  Motivering: Tina Bengtsson har med ett varmt hjärta och stort engagemang hjälpt barnfamiljer att få en fin och minnesvärd jul. Tina har varit navet i verksamheten, hon har tagit emot önskelistor, samlat in och delat ut de julklappar som vänliga kommuninvånare har bidragit med. Tina har med största respekt för barnfamiljerna sett till så att de är och förblir anonyma.
Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

Person

 • Maria Altonen
 • projektadministratör
 • Tfn: 0560-166 35
 • Mobil: 070-243 07 32
 • E-post: maria.altonen@torsby.se
 • Besöksadress: Torget 5, Sysslebäck


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Till toppen