Torsby kommun
Torsby kommun

Rösta - Har gjort skillnad-priset

Nu är det dags att rösta på någon av de tre framtagna finalisterna. Under perioden 28 augusti - 13 oktober kan du rösta på flera sätt, bland annat genom att fylla i och skicka in röstningsformuläret här nedan.

Finalisterna är utsedda - rösta längre ner på sidan

Tack för alla fina nomineringar. Nu är juryns svåra arbete att utse tre finalister klart. Nästa steg är att vi hjälps åt att rösta fram en vinnare. Här presenterar vi, utan inbördes ordning, de tre finalisterna du kan rösta på.

Finalisterna med tillhörande motivering

 • Inge Olsson, SO-lärare på Frykenskolan i Torsby.
  Motivering: Inge Olsson har under många år, genom sitt engagemang, sin drivkraft och sin livserfarenhet, på ett målande och exemplifierande sätt, inspirerat elever att hitta glädjen i skolarbetet och på så vis nå sina mål i skolan.
 • Medarbetarna vid Ransbysågen i Sysslebäck.
  Motivering: Medarbetarna vid Ransbysågen har med en stor portion flexibilitet, lösningsförmåga och därtill ett skickligt yrkeskunnande, möjliggjort en fortsatt drift av sågen under uppbyggnaden efter branden i december -18.
 • Tina Bengtsson, grundare av Facebookgruppen Julhjälpen i Torsby.
  Motivering: Tina Bengtsson har med ett varmt hjärta och stort engagemang hjälpt barnfamiljer att få en fin och minnesvärd jul. Tina har varit navet i verksamheten, hon har tagit emot önskelistor, samlat in och delat ut de julklappar som vänliga kommuninvånare har bidragit med. Tina har med största respekt för barnfamiljerna sett till så att de är och förblir anonyma.

Rösta här, röstningsformulär

Klicka i en av de tre finalisterna här nedan och tryck sedan på "Skicka" så får vi din röst
Klicka i en av de tre finalisterna här nedan och tryck sedan på "Skicka" så får vi din röst



Du kan också rösta så här

 • E-post till maria.altonen@torsby.se
 • Vanlig post till Torsby kommun, 1. Kommunkansliet, 685 80 Torsby.
 • Skriv din röst på en lapp och lägg i någon av röstningslådorna i följande receptioner: Kommunhuset i Torsby, Samverkanskontoret i Sysslebäck, Torsbybadet, Sysslebäcksbadet, Torsby Bibliotek och Biblioteket i Sysslebäck. Du kan också rösta i bokbussen.

Märk din röst med ”Skillnadpriset”.

Ladda ner pdf med en presentation av finalisterna, deras motiveringar och hur du kan rösta.PDF

Fakta om Har gjort skillnad-priset

Har gjort skillnad-priset är framtaget i samarbete mellan Torsby kommun, Tuab, näringslivsföreningen iTorsby och företagarnätverket i norra Klarälvdalen i syfte att hylla det goda och viktiga i att göra skillnad. Priset delas ut under festliga former på Syssleträffen, som är ett årligt samarbetesevent av de samma. Årets Syssleträff arrangeras den 2 november 2019. Priset består av ett presentkort på 5000 kr, giltigt hos butikerna som är anslutna till näringslivsföreningen i Torsby, och en statyett tillverkad på The Wood Region i Sysslebäck.

Processen från nominering till prisutdelning

 • Vecka 33 överlägger juryn de inkomna nomineringarna. Tre finalister tas fram. Juryn består av representanter från Torsby kommun och företagarföreningen iTorsby.

 • Vecka 35 publicerar vi de tre utvalda finalisterna i Torsbybladet, på www.torsby.se och Facebook.

 • Under perioden 28 augusti - 13 oktober 2019 pågår allmänhetens röstning.

 • På Syssleträffen, på dagtid, den 2/11, kan du lägga din slutgiltiga röst på den du vill ska vinna. Priset delas ut på kvällen under festliga former.
Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.



Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

Person

 • Maria Altonen
 • projektadministratör
 • Tfn: 0560-166 35
 • Mobil: 070-243 07 32
 • E-post: maria.altonen@torsby.se
 • Besöksadress: Torget 5, Sysslebäck


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen