Torsby kommun
Torsby kommun

Har gjort skillnad-priset 2019

Nu är det dags att rösta fram året vinnare av Har gjort skillnad-priset. Röstningsperioden pågår från och med onsdag 28 augusti till och med söndag 13 oktober. Du kan också rösta på plats på Syssleträffen den 2 november, på dagtid.

Till röstningssidan

Röstningssidan är tillgänglig under perioden 28 augusti - 13 oktober. På röstningssidan finns foton på de tre utvalda finalisterna, deras motiveringar och ett formulär som du kan använda för att rösta. På röstningssidan kan du också läsa hur och var du kan rösta på olika ställen runt om i kommunen.Processen från nominering till prisutdelning

 • Under perioden 8 maj - 31 juli 2019 uppmanas allmänheten att lämna in nomineringar till Har gjort skillnad-priset. Nomineringen och fakta om priset kommuniceras i Torsbybladet, på facebook och i Torsby kommuns informationstidning Torsby Nu.
 • Vecka 33/19 överlägger juryn de inkomna nomineringarna. Tre finalister tas fram. Juryn består av representanter från Torsby kommun och företagarföreningen iTorsby.
 • Vecka 35/19 publicerar vi de tre utvalda finalisterna i Torsbybladet, på www.torsby.se och Facebook.

 • Fr o m onsdag 28 augusti t o m söndag 13 oktober 2019 pågår allmänhetens röstning.
  * Webbformulär på här på Torsby kommuns officiella webbsida.
  * E-post till maria.altonen@torsby.se
  * Vanlig post till Torsby kommun, 1. Kommunkansliet, 685 80 Torsby.
  * Skriv din röst på en lapp och lägg i någon av röstningslådorna i följande receptioner: Kommunhuset i Torsby, Samverkanskontoret i Sysslebäck, Torsbybadet, Sysslebäcksbadet, Torsby Bibliotek och Biblioteket i Sysslebäck. Du kan också rösta i bokbussen.

 • På Syssleträffen, på dagtid, den 2 november, 2019, kan du lägga din slutgiltiga röst på den du vill ska vinna. Priset delas ut på kvällen under festliga former.

Fakta om Har gjort skillnad-priset

Priset är framtaget i samarbete mellan Torsby kommun, Tuab, näringslivsföreningen iTorsby och företagarnätverket i norra Klarälvdalen i syfte att hylla det goda och viktiga i att göra skillnad. Priset delas ut under festliga former på Syssleträffen, som är ett årligt samarbetesevent av de samma. Årets Syssleträff arrangeras den 2 november 2019.

Vem vill du nominera till priset 2019? (avslutad)

Vi behöver få din hjälp att nominera en förening, ett företag, en organisation, en grupp människor eller en individ som du tycker gjort positiv skillnad i stort eller smått, för dig eller någon annan, och som verkar i området Torsby kommun.

Skicka in din nominering senast onsdag 31 juli-19

Du kan använda formuläret här nedan för att skicka in din nominering, som ska innehålla: Den nominerades namn, en förklarande motivation (cirka 50-100 ord) och ditt namn och telefonnummer/e-postadress. Om du vill skicka in fler nomineringar så går det naturligtvis bra, fyll i så fall i formuläret för varje nominering.

Du kan också skicka in/lämna nomineringen så här

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)

Enhet

Person

 • Maria Altonen
 • projektadministratör
 • Tfn: 0560-166 35
 • Mobil: 070-243 07 32
 • E-post: maria.altonen@torsby.se
 • Besöksadress: Torget 5, Sysslebäck


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen