Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Utbildning i LinkedIn 23 jan

Notnässalen, Torsby infocenter

Kom igång med LinkedIn och sociall selling – ett frukostmöte med Tina Lindahl på Skill X.

Ni får en ”business boost” genom att lära er hur man optimerar sin närvaro och gör affärer på världens största affärsnätverk LinkedIn. Har du inte upptäckt kraften i nätverket LinkedIn så är det hög tid! Om du redan är användare av nätverket kan du lära dig mycket mer!

På LinkedIn kan du undersöka marknader, stärka ditt varumärke, hitta samarbeten, knyta kontakter, boka möten, marknadsföra din verksamhet och göra affärer.

Välkommen till en föreläsning för inspiration och information som du direkt kan omsätta till aktiviteter på LinkedIn. Ta tillfället i akt och lär dig mer om ämnet samtidigt som du nätverkar med kollegor i Torsby!

Datum: 23 januari
Tid: 8.30-9.45
Plats: Notnässalen, Torsby infocenter
Anmälan: Senast den 18 januari vill vi ha din anmälan, men gärna så snart du kan – anmäl dig till: tuab@torsby.se. Vi bjuder på frukostfika! Skriv också om du ev har någon matallergi.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)