Torsby kommun
Torsby kommun

Sommarboken med Dan Höjer

Collage med rubriken Sommarboken samt en porträttbild på Dan Höjer om två bokomslag.

Författaren Dan Höjer kommer till Holmesskolan på en spännande Sommarbokenträff.

Holmesskolan, Lasarettsvägen 13, Torsby

Torsdag 15 augusti 2019 kl. 12.30

Det är dags för den tredje och sista sommarbokenträffen i Torsby. Då kommer ingen mindra än barnboksförfattaren Dan Höjer.

Han har bland annat skrivit böckerna om Cirkusdeckarna, Arkeologdeckarna, Strumpmannen samt spökhistorier och faktaböcker.

Del 21 i den populära serien om tvillingarna Katinka och Kaspar i Cirkusdeckarna släpps i slutet av juli. "Cikusdeckarna och surströmmingsmysteriet" heter den .

Ladda med dina allra bästa och klurigaste frågor och kom till Holmesskolan. Välkommen!


Sommarboken vänder sig till dig som är 6-16 år. Läs så mycket som du vill under sommarlovet. Biblioteket i Torsby ordnar träffar på sommarfritids för boktips, bokprat och högläsning och på biblioteket är det deckarvandring och sommarpyssel. Fyll i ett häfte, som finns på biblioteket, med de böcker du läst och få en gåvobok när du lämnar in den.

Sommarläsning
Läs med ditt barn i sommar, 1 juni-31 augusti. Sommarläsningen är för barn som ännu inte läser själva och deras vuxna. Fyll i häftet med de böcker ni läst tillsammans och lämna in på biblioteket och ditt barn får en gåvobok.


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)